Untitled Document
Untitled Document
DOMOV FIVIA CENEX KONTAKT PRIDRUŽI SE NAM NA FACEBOOKU
PRIDRUŽI SE NAM NA TWITTERJU YOUTUBE CENEX/FIVIA
datum

Untitled Document
Untitled Document
TRGOVINA FIVIA /CENEX
ZADNJE NOVOSTI
CENEX KINO
FIVIA DVD
STORITVE FIVIA /CENEX
NAGRADNA IGRA
 
 

 

 

     
 
SVET PRIHODNOSTI ("Future World")

z/f akcija, 94 minut * James Franco

Milla Jovovich, Suki Waterhouse, Lucy Liu

 

 

Kraljica, ki jo igra Lucy Liu, obleži v puščavski oazi, medtem ko se njen sin Prince (Jeffrey Wahlberg) odpravi iskat skoraj mitično zdravilo, da bi jo rešil. Ko na poti pobegne nasilnim motoristom, ki jih vodita Warlord (James Franco) in njegov pomočnik (Cliff "Method Man" Smith), spozna Ash (Suki Waterhouse), robotsko ljubico in morilko šefa motoristične tolpe. Ko Princa ujame Drug Lord (Milla Jovovich), se začne njegov boj za svet in preostanek človeštva.

 

iopoip

JAMES FRANCO (Warlord)

je kritike najbolj prepričal z vlogo Jamesa Deana v istoimenskem televizijskem filmu Marka Rydella. Priigral si je zlati globus ter nominaciji za emmyja in nagrado Screen Actors Guild. Dobro znan je tudi po vlogi Harryja Osborna v filmih Sama Raimija Spider-Man 1, 2 in 3. Zaigral je v režiserskem prvencu Nicolasa Cagea Sonny. V njegovo filmografijo med drugim sodijo še City by the Sea, Deuces Wild , Whatever It Takes  in Never Been Kissed . Na malih zaslonih je nastopal v odlično sprejeti seriji Freaks and Geeks. Napisal in režiral je številne kratke igre ter v njih tudi zaigral. Med njimi sta The Ape, na podlagi katere je lani režiral še istoimenski film, ter Good Time Max, katere filmska različica prihaja v kratkem. Naslednje leto bo zaigral v grozljivki »Blood Surf«.

 

 

MILLA JOVOVICH (Druge Lord)

je vsestranska umetnica. Poleg igranja se je ukvarjala tudi s pisanjem pesmi in petjem. Nase je opozorila s futurističnim trilerjem Peti element Luca Bessona, v katerem je zaigrala božansko bojevnico Leeloo, in z vlogo Ivane Orleanske v istoimenskem filmu, kjer je zaigrala ob Dustinu Hoffmanu, Faye Dunaway in Johnu Malkovichu. Vidnejši vlogi je imela tudi v Spike Leejevi drami »He Got Game« in Richard Attenboroughovem Chaplinu. Zgodnje otroštvo je preživela v Londonu in Ukrajini, pri petih letih pa se je s starši preselila v Sacramento, v Kaliforniji. V filmske vode se je podala že zelo mlada in igrala v takih uspešnicah, kot sta bili Vrnitev v modro laguno in Kuffs. Leta 1994 je izdala album The Divine Comedy, navdušila glasbene kritike in se s svojo skupino za eno leto odpravila na turnejo.

 

 

SNOOP DOGG (Love Lord)

preden je postal eden najbolj iskanih igralcev v Hollywoodu je bil že glasbena legenda hip-hopa. Snoop, s pravim imenom Calvin Broadus, je rojen na Long Beachu leta 1971. Zaslovel je leta 1993, ko je izdal ploščo »Doggystyle«. Zaradi njegovega nekdanjega sodelovanja v kriminalnih aktivnostih je bila plošča težko pričakovana in se je že pred izdajo prodala v 1,5 milijonih izvodih. Prvič se je zgodilo, da bi rap prvenec prilezel na prvo mesto glasbenih lestvic. Njegove vloge vključujejo filme Baby Boy Johna Singletona, priznani Dan za trening (Denzel Washington), The Wash z Dr. Drejem in Old School Todda Phillipsa, The Tenants z Dylanom McDermottom, pojavil se je tudi v vlogi vplivnega, vendar izjemno očarljivega gangsterja »Huggy Beara« v komediji Starsky & Hutch, v katerem sta igrala Ben Stiller in Owen Wilson.

 

Poslano od ales
 
     
Untitled Document
 
 

 
 
VEČ O TEM  
 
 

 
 
VEČ O TEM  
   
 
     
  * Trgovina CENEX / FIVIA
 
  * DaMix - MULTIMEDIJA  
  * OMDB Movie database (SI)  
  * IMDB Movie database (EN)  
 
 
 
Untitled Document

Untitled Document
Untitled Document
 
Untitled Document
 
     
  Pogoji uporabe | Izvedba: DaMix - MULTIMEDIJA  
  © Fivia d.o.o. 2010. Vse pravice pridržane.