Untitled Document
Untitled Document
DOMOV FIVIA CENEX KONTAKT PRIDRUŽI SE NAM NA FACEBOOKU
PRIDRUŽI SE NAM NA TWITTERJU YOUTUBE CENEX/FIVIA
datum

Untitled Document
Untitled Document
TRGOVINA FIVIA /CENEX
ZADNJE NOVOSTI
CENEX KINO
FIVIA DVD
STORITVE FIVIA /CENEX
NAGRADNA IGRA
 
 

 

 

     
 
Skrivnostno ogledalo ("Looking Glass")

triler, 103 minute * Tim Hunter

Nicolas Cage, Robin Tunney, Marc Blucas

 

 

SKRIVNOSTNO OGLEDALO je psihološki triler, govori pa o paru, ki kupi star motel v puščavi. Toda kar se je sprva zdelo dobra rešitev, se je kmalu prelevilo v skrivnostno in napeto dramo. Ray, ki ga igra Nicholas Cage, je priča strašljivemu umoru. Prav tako ugotovi, da ju skozi ogledalo ves čas opazujejo. Sebe in ženo bo poskusil rešiti pred strašno skrivnostjo, povezano z motelom, in tamkajšnjimi nenavadnimi gosti.

 

 

NICOLAS CAGE (Ray)

je dobil oskarja na vlogo v filmu Zbogom, Las Vegas. Posnel je še Prilagajanja, Zaklad pozabljenih (posnel je že tudi nadaljevanje), The Wicker Man, World Trade Center, The Weather Man, Gospodar vojne, The Ant Bully, Glasniki vetra, Sleparja, Še 60 sekund, Captain Correlli's Mandolin, Zamujena priložnost, 8 mm, Kačje oči, Mesto angelov, Con air – letalo prekletih, Alcatraz, Mdd življenjem in smrtjo, Brez obraza, Guarding Tess, Red Rock West, Lahko se zgodi tudi vam, Divji v srcu, Kiss of Death, Honeymoon in Vegas, Valley Girl, Cotton Club, Racing with the Moon, The Boy in Blue, Peggy Sue Got Married, Raising Arizona, Vampire's Kiss, Fire Birds, Birdy. Leta 2002 je debitiral kot režiser s filmom Sonny. Cagova produkcijska hiša Saturn Films je producirala filma The Life of David Gale ter Shadow of the Vampire.

 

 

ROBIN TUNNEY (Maggie)

je študirala igro na Chicago Academy for the Performing Arts. Nastopila je v nadaljevanki J.F.KReckless Youth ter v televizijskih filmih Jezdeci rdeče kadulje z Edom Harrisom in Amy Madigan ter v Montani. Televizijsko najbolj znana pa je morda postala v serijah Zdravnikova vest ter Mentalist. Na velikih platnih smo je videli v filmih Encino Man (1992), Čarovnice (1996), Niagara, Niagara (1997), Začetek konca (1999), Supernova (2000), »Investigating Sex« ob Nicku Nolteju in Neve Campbell. Njen naslednji projekt bo triler »Monster Party« (2018).

 

Poslano od ales
 
     
Untitled Document
 
 

 
 
VEČ O TEM  
 
 

 
 
VEČ O TEM  
   
 
     
  * Trgovina CENEX / FIVIA
 
  * DaMix - MULTIMEDIJA  
  * OMDB Movie database (SI)  
  * IMDB Movie database (EN)  
 
 
 
Untitled Document

Untitled Document
Untitled Document
 
Untitled Document
 
     
  Pogoji uporabe | Izvedba: DaMix - MULTIMEDIJA  
  © Fivia d.o.o. 2010. Vse pravice pridržane.