Untitled Document
Untitled Document
DOMOV FIVIA CENEX KONTAKT PRIDRUŽI SE NAM NA FACEBOOKU
PRIDRUŽI SE NAM NA TWITTERJU YOUTUBE CENEX/FIVIA
datum

Untitled Document
Untitled Document
TRGOVINA FIVIA /CENEX
ZADNJE NOVOSTI
CENEX KINO
FIVIA DVD
STORITVE FIVIA /CENEX
NAGRADNA IGRA
 
 

 

 

     
 
Cenex in Facebook / Twitter

29.11. – Vse filmske novice lahko spremljate tudi na družbenem omrežju Facebook in Twitter. Podelili bomo nagrade, vstopnice... Prvi na vrsti je znanstveno fantastični spektakel Tron: Zapuščina (16. december).

Poslano od ales
Trije so mrtvi … jaz sem četrti

26.11. – Začelo se je s čudno svetlobo na nebu … tako smo prišli sem. Hodimo med vami, smo del vas, a nas ne opazite. Toda sedaj se je vse spremenilo. Sedaj se borimo za naša življenja. Trije so že mrtvi … Jaz sem četrti.

Poslano od ales
Februarja prihaja rekorder Secretariat

26.11. – Po uspehu drame Seabiscuit prihaja naslednje leto v kina film, posnet po resničnih dogodkih, o neverjetnem konju Secretariatu. Film je režiral Randall Wallace, glavne vloge pa nosijo Diane Lane, John Malkovich, Scott Glenn,...

Poslano od ales
Johnny Depp v filmu “The Lone Ranger”

25.11. – Studio Walt Disney je pred kratkim potrdil govorice, da namerava posneti film “The Lone Ranger«. Producent bo Jerry Bruckheimer, režiser Gore Verbinski (Pirati s Karibov), glavni zvezdnik pa Johnny Depp. Premiera leta 2013.

Poslano od ales
Tron vam bo všeč. To je zapoved!

24.11. – Tron: Zapuščina vam bo všeč. To ni napoved – to je zapoved. In niti ne poskušajte se upirati. V kina prihaja 16. decembra. Kot je “prvi” Tron napovedal prihodnost, se to obeta nadaljevanju. Prihodnost je v rokah Trona!

Poslano od ales
Stallone že išče nove Plačance

23.11. – Stallone je razkril, da si v nadaljevanju akcijske pustolovščine Plačanci želi videti boksarsko legendo Mika Tysona, saj pravi, da ga ljudje naravnost obožujejo. Nadaljevanje Plačancev je napovedal že za naslednje leto.

Poslano od ales
Daniel Day-Lewis kot Abraham Lincoln

22.11. – Spomladi 2011 bo Steven Spielberg začel snemati film o enemu najbolj priljubljenih ameriških predsednikov Abrahamu Lincolnu. Glavno vlogo je zaupal 53-letnemu britansko-irskemu igralcu Danielu Day-Lewisu.

Poslano od ales
Slovenska Zlatolaska se predstavi

05.11. – Sinhronizirani različici risanega filma Zlatolaska so glas posodili Nika Rozman, Aljaž Jovanović, Tanja Ribič, Jernej Kuntner, Lotos Šparovec, Peter Poles, Marko Vozelj. Slovenska premiera filma se bo zgodila konec januarja 2011.

Poslano od ales
21. LIFFe odpira vrata

02.11. – Na 21. LIFFu bomo prikazali 4 različne filme – romantično kriminalko Skrivnost njihovih oči, komično dramo Življenje med vojno, triler Ženska, pištola in špageterija ter sinhronizirani animirani film Kdo ima danes rojstni dan?

Poslano od ales
V nedeljo Noč grozljivk 3

29.10. – Na Noč čarovnic se bo v Kinodvoru odvrtel maraton grozljivk. Od 19.00 do 7.00. Od mraka do zore se bo zvrstili filmi Iver, Dekle iz soseščine, Snemaj! Snemaj!, Vsi fantje so zatreskani v Mandy Lane, Mutanti in Eden Log.

Poslano od ales

<< Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naslednja >>

 
     
Untitled Document
 
 

 
 
VEČ O TEM  
 
 

 
 
VEČ O TEM  
   
 
     
  * Trgovina CENEX / FIVIA
 
  * DaMix - MULTIMEDIJA  
  * OMDB Movie database (SI)  
  * IMDB Movie database (EN)  
 
 
 
Untitled Document

Untitled Document
Untitled Document
 
Untitled Document
 
     
  Pogoji uporabe | Izvedba: DaMix - MULTIMEDIJA  
  © Fivia d.o.o. 2010. Vse pravice pridržane.