Untitled Document
Untitled Document
DOMOV FIVIA CENEX KONTAKT PRIDRUŽI SE NAM NA FACEBOOKU
PRIDRUŽI SE NAM NA TWITTERJU YOUTUBE CENEX/FIVIA
datum

Untitled Document
Untitled Document
TRGOVINA FIVIA /CENEX
ZADNJE NOVOSTI
CENEX KINO
FIVIA DVD
STORITVE FIVIA /CENEX
NAGRADNA IGRA
 
 

 

 

     
 
21. LIFFe odpira vrata

02.11. – Na 21. LIFFu bomo prikazali 4 različne filme – romantično kriminalko Skrivnost njihovih oči, komično dramo Življenje med vojno, triler Ženska, pištola in špageterija ter sinhronizirani animirani film Kdo ima danes rojstni dan?

Poslano od ales
V nedeljo Noč grozljivk 3

29.10. – Na Noč čarovnic se bo v Kinodvoru odvrtel maraton grozljivk. Od 19.00 do 7.00. Od mraka do zore se bo zvrstili filmi Iver, Dekle iz soseščine, Snemaj! Snemaj!, Vsi fantje so zatreskani v Mandy Lane, Mutanti in Eden Log.

Poslano od ales
Danes premiera Spet ti

28.10. – Danes ob 20. uri se bo v ljubljanskem Koloseju zgodila premiera filma Spet ti (“You Again”) režiserja Andyja Fickmana. Spet ti je odlična komedija z vrhunsko igralsko ekipo - Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver,...

Poslano od ales
Brezplačne vstopnice za TRONOV dan

25.10. – Za vse navdušence ta četrtek najavljamo TRONOV DAN! Disney bo namreč po celem svetu predstavil 23 minut posnetkov iz filma v izbranih 3D kinodvoranah. Vstopnice za ogled posnetkov iz filma bodo v Planetih Tuš brezplačne...

Poslano od ales
Jutri bo Max že v zadregi

21.10. - Jutri ob 17ih v ljubljanskem mestnem kinu premiera mladinske komedije Max v zadregi. So odrasli res otroci, ki se jim je zmešalo? Kinodvor predstavlja zabaven film o tegobah odraščanja na prehodu iz otroštva v najstništvo.

Poslano od ales
FEMF podelil nagrade

18.10. – Festival evropskega in mediteranskega filma (FEMF) je s projekcijo filma Preteklosti se ne da ubežati zaprl svoja vrata. Nagrado za fotografijo je prejel film Besa, najboljši film festivala pa je postal drama Metastaze.

Poslano od ales
1. FEMF - dobrih filmov ni nikoli preveč!

07.10. – Od 14. do 17. oktobra, bo v koprskem Planetu Tuš potekal festival evropskega in mediteranskega filma. Filme bosta ocenjevali mednarodna festivalska žirija in žirija kritikov FEDORA. Najboljšemu bodo podelili nagrado zlati rog.

Poslano od ales
Touchstone in Dreamworks napovedujeta »Real Steel«

29.09. – Znanstveno fantastični akcijski film “Real Steel” Shawna Levyja bo prvi, ki bo nastal v sodelovanju studia Touchstone in Dreamworks pod okriljem Disneyja. Glavna vloga pripada Hughu Jackmanu, premiera novembra 2011.

Poslano od ales
Jaz sem številka štiri

24.09. - Začelo se je s čudno svetlobo na nebu … tako smo prišli sem. Hodimo med vami, smo del vas, a nas ne opazite. Toda sedaj se je vse spremenilo. Sedaj se borimo za naša življenja. Trije so že mrtvi … Jaz sem številka štiri.

Poslano od ales
Pomlad 2011 v znamenju medvedka Puja
24.09. – Prva zgodbica o medvedku Puju je izšla 24. decembra 1925 v londonskem dnevniku London Evening News. Najnovejše dogodivščine Puja in prijateljev si bomo lahko v slovenskih kinih ogledali že naslednjo pomlad.
Poslano od ales

<< Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naslednja >>

 
     
Untitled Document
 
 

 
 
VEČ O TEM  
 
 

 
 
VEČ O TEM  
   
 
     
  * Trgovina CENEX / FIVIA
 
  * DaMix - MULTIMEDIJA  
  * OMDB Movie database (SI)  
  * IMDB Movie database (EN)  
 
 
 
Untitled Document

Untitled Document
Untitled Document
 
Untitled Document
 
     
  Pogoji uporabe | Izvedba: DaMix - MULTIMEDIJA  
  © Fivia d.o.o. 2010. Vse pravice pridržane.