Untitled Document
Untitled Document
DOMOV FIVIA CENEX KONTAKT PRIDRUŽI SE NAM NA FACEBOOKU
PRIDRUŽI SE NAM NA TWITTERJU YOUTUBE CENEX/FIVIA
datum

Untitled Document
Untitled Document
TRGOVINA FIVIA /CENEX
ZADNJE NOVOSTI
CENEX KINO
FIVIA DVD
STORITVE FIVIA /CENEX
NAGRADNA IGRA
 
 

 

 

     
 
Svet igrač 3 rekordno
22.06. – Tretji del risanke Svet igrač 3 studia Disney in Pixar je ta vikend v velikem slogu ugledal luči kino dvoran. Gre za največjo otvoritev v zgodovini te naveze ko govorimo o obisku in številkah prihodka od prodaje.
Poslano od ales
Začetek snemanj Piratov s Karibov 4
21.06. – Te dni se je začela produkcija četrtega filma Pirati s Karibov z naslovom »On Stranger Tides« na lokacijah na Havajih. Takoj zatem se snemanja nadaljujejo v Veliki Britaniji in Los Angelesu. Film v kina prihaja 20. maja 2011.
Poslano od ales
Morilci po tekmi SLO:ANG
18.06. – Po sredini nogometni tekmi svetovnega prvenstva med Slovenijo in Anglijo se lahko sprostite ob ogledu slovenske premiere akcijske komedije MORILCI (»Killers«) Ashtona Kutcherja in Katherine Heigl.
Poslano od ales
Čarovnikov vajenec septembra 2010
21.05. – Studio Walt Disney, producent Jerry Bruckheimer in režiser Jon Turteltaub so končali s snemanji pustolovske komedije ČAROVNIKOV VAJENEC (»The Sorcerer's Apprentice«). Slovenska premiera bo septembra 2010.
Poslano od ales
Svet igrač v tretje in 3D
20.05. – Številna in dovršena ekipa tehnikov skrbi za to, da je Pixar vedno v ospredju najnovejših ustvarjalnih dosežkov na področju filmske animacije. Avgusta nestrpno pričakujemo nadaljevanje velike uspešnice Svet igrač 3.
Poslano od ales
Vrhunska zasedba v dveh trilerjih
19.05. – Poleti prihaja v naša kina odlična psihološka drama »STONE« Johna Currana z vrhunsko zasedbo - Norton, De Niro in Jovovich. Curran pa je letos napisal tudi scenarij za Winterbottomov najnovejši triler »THE KILLER INSIDE ME«.
Poslano od ales
Junij postaja mesec Miley Cyrus
13.05. – Junij postaja kar mesec Miley Cyrus – točno eno leto po premieri filma Hannah Montana (leta 2009) prihaja v naša kina njena nova mladinska drama z naslovom Poslednja pesem. Njenega očeta bo igral Greg Kinnear.
Poslano od ales
Očarljiv Svet oceanov v 3D tehniki
11.05. – Konec poletja v slovenska kina prihaja nov 3D dokumentarni film v produkciji Jean-Michela Cousteauja z naslovom Svet oceanov 3D. Film obeležuje prvi realizirani dogovor med Disneynature in 3D Entertainment.
Poslano od ales
The Expendables – akcijska zasedba stoletja
10.05. – Akcijski triler »The Expendables« (zaenkrat Plačanci) je režiral, napisal scenarij in glavno vlogo odigral Sylvester Stallone, ki je vodil tudi izbiro »najbolj eksplozivnih igralcev vseh časov«.
Poslano od ales
Sredi nogometnega prvenstva Morilci
07.05. – Med svetovnim nogometnim prvenstvom prihaja v naša kina (24. junij) akcijska komedija MORILCI (»Killers«) Ashtona Kutcherja in Katherine Heigl. Gre za kombinacijo filmov Mehikanka ter Gospod in gospa Smith.
Poslano od ales

<< Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naslednja >>

 
     
Untitled Document
 
 

 
 
VEČ O TEM  
 
 

 
 
VEČ O TEM  
   
 
     
  * Trgovina CENEX / FIVIA
 
  * DaMix - MULTIMEDIJA  
  * OMDB Movie database (SI)  
  * IMDB Movie database (EN)  
 
 
 
Untitled Document

Untitled Document
Untitled Document
 
Untitled Document
 
     
  Pogoji uporabe | Izvedba: DaMix - MULTIMEDIJA  
  © Fivia d.o.o. 2010. Vse pravice pridržane.