Untitled Document
Untitled Document
DOMOV FIVIA CENEX KONTAKT PRIDRUŽI SE NAM NA FACEBOOKU
PRIDRUŽI SE NAM NA TWITTERJU YOUTUBE CENEX/FIVIA
datum

Untitled Document
Untitled Document
TRGOVINA FIVIA /CENEX
ZADNJE NOVOSTI
CENEX KINO
FIVIA DVD
STORITVE FIVIA /CENEX
NAGRADNA IGRA
 
 

 

 

     
 
Štirje razlogi za dobro plesno terapijo

Joanna Lumley, Celia Imrie in Imelda Staunton so se znašle v zasedbi filma Plesna terapija, nove britanske romantične komedije o ločitvi v srednjih letih, sestrske ljubezni in zdravilne moči plesa.

 

 

Snobovska in zadrta 'lady' Sandra po skoraj štirih desetletjih zakona odkrije, da jo cenjeni soprog že dalj časa vara z najboljšo prijateljico. Pretresena ga zapusti in poišče (ne tako zelo) varno zavetje pri odtujeni starejši sestri Bif (Celia Imrie). Sestri si ne bi mogli biti bolj različni, saj je Bif boemska, svobodomiselna, neposredna, dovzetna le za serijske zmenke in predana zgolj svojim nenavadnim načelom. Toda stvari se obrnejo drugače, kot bi pričakovali in kar Sandra (vsaj njej se tako zdi) potrebuje: nerada prepusti Bif, da jo zvleče v njen amaterski plesni tečaj, kjer se sčasoma le postavi na (plesne!) noge in odkrije … ljubezen.

 

 

Se vam zdi zanimivo? Tukaj je nekaj stvari, ki bi jih morali vedeti o filmu, preden se odpravite v kino…

 

1. Največje britanske filmske zvezde na enem mestu

Sijajne dame bodo imele nasproti odlično ekipo britanskih igralcev … Timothy Spall, John Sessions in David Hayman. Imelda Staunton je povedala, da je bila energija med filmsko ekipo zelo prijateljska in so vsi res užival. Kar je moč videti v filmu!

 

2. Igralci na plesni terapiji vas bodo nasmejali do solz

Člani igralske ekipe so bili resnično na plesni terapiji; Celia se je za potrebe vloge naučila fokstrot in flamenko. Kako so se ostali igralci znašli na urah plesa boste lahko videli sami v filmu. In verjamemo, da vas bodo nekatere scene nasmejale in razmigale.

 

 

3. Joanna Lumley je v novi vlogi sijajna

Se spomnite fenomenalne igralke Joanne Lumley, znane kot Patsy iz kultne humoristične serije Absolutely Fabulous (Naravnost fantastično)? Dobitnico več nagrad BAFTA bomo tokrat videli v povsem drugačni vlogi kot smo jo navajeni. Tokrat bo nosila sivo lasuljo, za katero sama pravi, da se je ni mogla navaditi.

4. Pomembna lekcija o življenju
Vsi se lahko nekaj naučimo iz filma. Glavno sporočilo je, da spremembe niso samo za mlade in da nikoli ni prepozno za nov začetek.

 

Komedija PLESNA TERAPIJA od 9. avgusta naprej v naših kinih.

 

Poslano od ales
 
     
Untitled Document
 
 

 
 
VEČ O TEM  
 
 

 
 
VEČ O TEM  
   
 
     
  * Trgovina CENEX / FIVIA
 
  * DaMix - MULTIMEDIJA  
  * OMDB Movie database (SI)  
  * IMDB Movie database (EN)  
 
 
 
Untitled Document

Untitled Document
Untitled Document
 
Untitled Document
 
     
  Pogoji uporabe | Izvedba: DaMix - MULTIMEDIJA  
  © Fivia d.o.o. 2010. Vse pravice pridržane.